Estat en el qual es troba el marge dret de la canalització passat el pont de la Universitat. – MAGDALENA ALTISENT

Segre 09/04/2024

La Fundació del Paisatge ha encarregat la redacció del plec de condicions per fer-ho a la tardor Aniria des del pont de la Universitat fins als instituts

L’ajuntament de Lleida convocarà un concurs d’idees per urbanitzar el marge dret de la canalització que encara queda pendent, que inclou des del pont de la Universitat fins al de l’N-II, juntament amb el Camp Escolar. Així es va informar ahir en la reunió de la Fundació del Paisatge Urbà, un organisme municipal, en el qual es va detallar que aquest concurs es faria en col·laboració amb el Col·legi d’Arquitectes de Lleida i que ja han encarregat a una empresa basca la redacció del seu plec de condicions i els paràmetres que s’hauran de complir.

La previsió del consistori és convocar-lo aquest any, previsiblement a la tardor. Aquest concurs forma part del projecte Espais Singulars, l’objectiu del qual és triar la millor proposta per millorar la integració del riu en la trama urbana i convertir-lo en un espai dinàmic, atractiu i útil per a la ciutadania. Així, el grup municipal d’ERC va plantejar que el concurs d’idees inclogui la millora de tot el marge dret i no només el tram entre els ponts de la Universitat i de l’N-II.